finnobau

Julkisivurappaukset

Olemme kehittäneet vuosia julkisivurappaus työtekniikkaamme, sen kaikilla osa-alueilla. Tämän kehityksen tuloksena, voimme tarjota asiakkaillemme laadukasta, edullista ja nopeaa palvelua.

Rapattu julkisivujärjestelmä soveltuu leca-, siporex-, tiili- ja lammikivitaloille, sekä kivivilla-, lasivilla- ja eps-eristeen päälle. Myös puurunkoiset talot voidaan rapata.

Urakkaamme sisältyvät rappaustyöt, tarvikkeet, suojaukset, siivoukset ja telineet.

Työtakuu 2 vuotta, materiaalitakuu 10 vuotta. Käytämme tunnettuja rappausjärjestelmiä. Valitsemalla kohteellesi , saat talollesi teknillisesti toimivan, tyylikkään ja helppohoitoisen julkisivun vuosikymmeniksi.

Useat rappaus järjestelmät ovat täydellisiä, sisältäen ratkaisut kaikkiin liittymiin ja yksityiskohtiin.

Lämpörappauksella saadaan lisäeristystä taloihin. Yleensä lämpörappaus tehdään vanhempiin taloihin, joiden julksivupinta vaatii korjausta. Samalla useasti tehdään lisäeristys, joka puolestaan säästää lämmitysenergiaa. Uusi julkisivu suojaa myös taloa vedeltä ja kosteudelta. Lisäksi talo saa uuden kauniin ilmeen ja nostaa sen arvoa.

Omakotitaloissa ja kerrostaloissa käytämme lisäeristeenä julkisivurappaukseen tarkoitettuja villoja, sekä EPS lämmöneristeitä.

Julkisivun ohutrappausjärjestelmän hinta vaihtelee .Hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat, rapattavien pintojen suoruus, pohjamateriaali ja sen laatu, rakennuksen korkeus, ovien ja ikkunoiden määrä.

Lämpörappauksessa on samoja hintaan vaikuttavia tekijöitä kuin ohutrappauksessa. Lisäksi hintaan vaikuttavat eristeen materiaali ja eriste materiaalin paksuus.

finnobau

Julkisivurappaukset

Rappauksen työvaiheet

Tutustu rappauksen eri työvaiheisiin

Työselitykset ja kaaviot

Tältä sivulta voit ladata työselityksiä ja kaavioita eri rappausmenetelmistä. (Tiedostot ovat pdf muodossa)

finnobau

Työkohteet

Rapattu talo

Vanhan rappauksen paikkakorjaus