Finnobau - Pihakivetykset
finnobau

Luonnonkivi ja pihalaatta asennuksia

Luonnonkivestä tehty piha-alue antaa rauhallisen ja arvokkaan miljöön, josta saa helposti ajattoman tunnelman. Noppa- ja nupu kivipihassa aistii vanhan ajan henkeä. Luonnonkiveä käytetään tänäkin päivänä paljon. Monissa meille arvokkaissa kohteissa, joissa halutaan säilyttää vanhan ajan henki, suositaan edelleen luonnonkiveä. Monissa vanhoissa kaupungeissamme on vielä paljon teitä ja piha-alueita, joissa käytetään noppa- ja nupukiveä. Pihalaatoista suosituimpia ovat erilaiset betonilaatat. Näistä saadaan pihaan erilaisia kuvioita, jotka antavat ilmettä.

Luonnonkivi ja pihalaatoitukset kuuluvat erikoisosaamiseemme. Olemme asentaneet monia tarkkuuta vaativia kohteita, joissa on ollut tärkeä säilyttää edellä mainittuja arvoja.

KOKONAIS JA OSAURAKOINTI

Teemme urakointia yrityksille sekä yksityisille talouksille. Työmme lähtee asiakkaista. Tarjoamme asiakkaan käyttöön lujan ammattitaidon ja osaamisen. Työt toteutetaan asiakkaan lähtökohdista sovitussa aikataulussa. Olemme mukana suunnittelussa ja annamme käyttöön osaamisen, innovatiivisuuden, tietotaidon joka on vuosien aikana kehitynyt. Asiakas saa hyvien työmenetelmien ja asiantuntemuksen ansiosta palvelua, joissa meillä on hyvä osaaminen. Urakointi voi olla vaikka rivitalon rakentaminen tai kivitalon pystytys.

Osaurakoinnissa voimme tehdä räätälöidyn hankkeen saumattomasti muun rakentamisen kanssa. Annamme nopeasti ja täsmälliseti hyvin selostetut tarjoukset.

finnobau

Työkohteet

Kiviportaat

Nurmikolle käsityönä tehty...