finnobau

Saneeraus ja remontointi

Saneerattavan tai remontoitavan kohteen tarkoituksena on kohentaan tilan kuntoa tai muuntaa sen käyttötarkoitusta. Kohteen kunnostusta on mahdollisesti suunniteltu jo pitkään ja siihen varattu budjetti on kasassa. Tällöin on ensiarvoisen tärkeää, että kohteen remontoija ja asiakas kartoittavat mahdollisimman tarkasti kaikki tehtävät työt ja kohteet. Sanonta " hyvin suunniteltu, on puoliksi tehty " pätee tässä asiassa erittäin hyvin. Tämä näkyy myös remontin kokonaiskustannuksessa.

Myös mahdollinen vahinko, on voinut aiheuttaa kiinteistölle mittavia vaurioita. Tällaisissa tilanteissa on ensiarvoisen tärkeää, että aiheutunut vahinko ja haitta päästään korjaamaan nopeasti. Tällaisissa tapauksissa teemme asiakkaalle nopeasti kartoituksen remontin laajuudesta ja annamme yksilöidyn kustannusarvion.

Tilojen muutokset antavat uusia mahdollisuukisa käyttää kiinteistöjä. Tällöin saadaan huonosti tuottavat tilat tehokkaampaan käyttöön. Esimerkiksi vanha toimisto rakennus arvokkaalla paikalla muutetaan asuinhuoneistoiksi tai teollisuustila muunnetaan toimistoiksi. Yleensä tällaiset muutokset tuovat erikoisen ilmapiirin, koska arkkitehtuuri poikkeaa kohteen alun tarkoitusperästä. Tälläiset kohteet kiinnostavat monia ja yleensä antavat kiinteistölle arvonnousua.

KOKONAIS JA OSAURAKOINTI
Teemme urakointia yrityksille sekä yksityisille talouksille. Työmme lähtee asiakkaista. Tarjoamme asiakkaan käyttöön lujan ammattitaidon ja osaamisen. Työt toteutetaan asiakkaan lähtökohdista sovitussa aikataulussa. Olemme mukana suunnittelussa ja annamme käyttöön osaamisen, innovatiivisuuden, tietotaidon joka on vuosien aikana kehitynyt. Asiakas saa hyvien työmenetelmien ja asiantuntemuksen ansiosta palvelua, joissa meillä on hyvä osaaminen.

Osaurakoinnissa voimme tehdä räätälöidyn hankkeen saumattomasti muun rakentamisen kanssa. Annamme nopeasti ja täsmälliseti hyvin selostetut tarjoukset.

finnobau

Saneeraukset ja remontointi

Vahingon sattuessa

Myös mahdollinen vahinko, on voinut aiheuttaa kiinteistölle mittavia vaurioita. Tällaisissa tilanteissa on ensiarvoisen tärkeää, että aiheutunut vahinko ja haitta päästään korjaamaan nopeasti. Tällaisissa tapauksissa teemme asiakkaalle nopeasti kartoituksen remontin laajuudesta ja annamme yksilöidyn hinnan. Tilojen muutokset antavat uusia mahdollisuukisa käyttää kiinteistöjä. Tällöin saadaan huonosti tuottavat tilat tehokkaampaan käyttöön. Esimerkiksi vanha toimisto rakennus arvokkaalla paikalla muutetaan asuinhuoneistoiksi tai teollisuustila muunnetaan toimistoiksi. Yleensä tällaiset muutokset tuovat erikoisen ilmapiirin, koska arkkitehtuuri poikkeaa kohteen alun tarkoitusperästä. Tälläiset kohteet kiinnostavat monia ja yleensä antavat kiinteistölle arvonnousua.

finnobau

Työkohteet

Tonttula

Tonttulan juhlatilan peruskorjaus.